Kesäkuulumisia

Hip hei oltiin tänään keikalla Leenan päivän juhlinnassa Hyvinkään rautatiemuseolla. 6 settiä musiikkia ja 3 tunnin palaveri päälle, taitaa olla muusikot pikkuhiljaa petiin valmiita. Vilman äiteen laittama herkullinen pasta puttanesca ja kuningatar crumble painaa mahassa.

Nyt on VarsiNaiset viittä vaille valmis yhdistys! Tämän jälkeen asiat toivottavasti helpottuu eikä tuo vain lisää velvollisuuksia.. Vuosikokouksia ja pöytäkirjoja ja tilintarkastuksia odotellessa.

Kaustiselta ollaan hengissä väsyneinä ja onnellisina palattu. Oli hurjan kivaa päästä soittamaan isommillekin lavoille, Mondoon ja Iholla-saliin, vaikka Massikka-traktorinlava pysyykin sydämissämme parhaana puskasoittopaikkana. Ensi kerralla olis kiva kokea Pelimannitalo. Samalla reissulla Lauri ja Vilma ostivat keikka-auton Kokkolasta, se helpottakoon myös VarsiNaisten tulevaa keikkaelämää ja syksyn keikkakiertuetta!

Ensi sunnuntaina 28.7. klo 21.00 VarsiNaiset Club Libertessä keikalla, tervetuloa sinne! Samana iltana brasilialaista bossa novaa soittaa Milla Mäkinen (19.30), ja singer-songwriter-/soulpop-henkistä musiikkia soittaa yhtye Dylan (20.15)

Valma & VarsiNaiset + Milla Mäkinen + Dylan Club Libertessä

Huomenna kuvataan Luomustudio-poikien kanssa Valma & VarsiNaisille musiikkivideo Sanniksen isän luona Mäntsälässä. Äsken vasta päätettiin musiikkivideossa esitettävä kappale :) Sen pitäisi ilmestyä Luomustudion kotisivuille jo näiden kesäkuukausien aikana.

Luomustudion kotisivut

Kaikille lämmintä kesänjatkoa, nähdään keikoilla! t V + V

Viimeisimmät artikkelit