Konserttikeskus

Valma & Varsinaiset Konserttikeskuksen yhtyeenä
Valma & Varsinaiset kiertää esiintymässä Suomen kouluissa Konserttikeskus ry:n tuottamana lukuvuosina 2017-20. Koulukonsertin kesto on yhden oppitunnin ja hinta vain 440€/konsertti. Konsertteja myydään kolmen konsertin eli yhden työpäivän paketteina ja Konserttikeskus suosittelee että paikalliset tilaajatahot tekevät yhteistyötä konsertteja tilatessaan.

Tilaa meidät täältä!

Lisää tietoa Konserttikeskuksen toiminnasta www.konserttikeskus.fi

Koti maailmalla -konsertti

Valma & Varsinaiset vie katsojan suureen seikkailuun, jossa kohdataan omia ennakkoluuloja ja avataan silmiä maailman miljoonille väreille. Konsertti koostuu Vilma Talvitien säveltämistä ja sanoittamista ja Varsinaisten sovittamista lauluista sekä Virpi Talvitien taiteilemista kuvista, jotka heijastetaan videoprojektorilla siirrettävälle valkokankaalle.

Näyte uudesta koulukonsertista (syksy 2017)

”Koko esiintyminen oli hieno ja upea! Itselle jäi todella hyvä fiilis omaan päivään”

Konsertti muokataan sopivaksi ikäryhmän mukaan (ala- ja yläkoulu, lukio ja ammattikoulu). Myös opettajat on huomioitu materiaalilla, jonka avulla konsertin teemoihin voi palata jälkeenpäin tunneilla. Mikäli koulu tilaa konsertin lisäksi työpajan/-pajoja, on oppilailla mahdollisuus päästä lavalle esiintymään yhtyeen kanssa.

Programmet kan också uppföras på svenska.

Katso yhtyeemme esittelyvideo ja oppilaiden kommentteja kauden 2014-17 konserteistamme täältä!