Syksyn kuulumisia

Hip hei saatiin blogi! Saa kommentoida jos on asiaa ja jos ei ole!

Tiivistän tässä varsinaisten syksyn kuulumiset: perinnearkkujamit Black doorissa lokakuussa jäi syksyn ainoaksi keikaksi, valmistellaan kaikessa rauhassa materiaalia levyä varten, jonka olisi tarkoitus ilmestyä ensi vuoden loppuun mennessä. Ensi vuonna keikkoja tiedossa mm. Folklandialla, Musiikkitalon klubilla, sekä Kaustisella 2012. Myös yhteiskonsertti Norma -yhtyeen kanssa suunnitteilla.
Ensi viikolla vietetään varsinaisten 1-vuotispäivää!! Ekasta keikasta Sibelius-Akatemian kamarimusiikkisalissa on noin vuosi. Silloin oli vielä se Eeviksen noitarumpukin käytössä.. :D
Bändin tilanne on vakiintunut siinä mielessä, että meillä on jopa ihan oma treeniaika (joka ainakin toisinaan toimii viikoittain :)). Sen sijaan jäsenissä on tapahtunut pieni muutos: Lauri, joka oli Kaustisella tuuraamassa Topiasta, hyväksyttiin varsinaiseksi jäseneksi. Topias taas jättäytyi pois levynjulkkarikeikan jälkeen ja keskittyy tenoriuraansa.

Samojen ongelmien kanssa painitaan kuin aijemminkin: kaikkia kivoja pillejä ja kilkuttimia olis kiva saada mukaan, ja erityisesti valmareetta on syyllinen siihen että roudauslista keikoille on aika pitkä. Onneksi Sannis aina välillä muistuttaa että vähemmän on enemmän. Paska-Blues on jäänyt viime aikoina vähemmälle, ensi vuonna pitää ryhdistäytyä. Ja vielä koittaa se päivä, jolloin esitetään paskabluesia suurelle yleisölle!

Vielä muistutukseksi että levyjä saa ostaa multa ja bändin muilta jäseniltä hintaan 5e/1kpl, 20e/5kpl. huom. vaikka joululahjaksi!

Viimeisimmät artikkelit